Normalt når du flytter, er der mulighed for, at datoerne ikke helt passer sammen. Det kan være, at der lige går et par uger, før du har adgang til det nye hjem. Det kan selvfølgelig være lidt problematisk, fordi hvor skal dine ting være i denne tid? Der findes rigtig gode løsninger, og en af dem, er en flyttecontainer. Med en flyttecontainer kan du nemlig i dit helt eget tempo fylde den op med møbler og andre ejendele. Når du har gjort det, kan du så få den flyttet hen til dit nye hjem, eller til en anden adresse, der måske passer bedre. Med flyttecontaineren får du derfor meget mere frihed, end hvad du ville gøre med en flyttemand.

Kom godt i gang med at pakke ned

Når du begynder at pakke dit hjem ned, kan det godt være stressende, hvis der holder et flyttefirma uden for og venter. Det kan både give en træls oplevelse, men også skynde unødvendigt på dig, da der selvfølgelig er andre muligheder, der giver dig mere tid. Med en flyttecontainer kan du få den leveret lige til fordøren – det er faktisk med i prisen, når du lejer. Du kan derefter leje din container på månedsbasis og kun betale for den, når du bruger den. Det kan derfor give dig:

  • Bedre plads
  • Mere overskud til flytningen
  • Mulighed for at pakke ned løbende

Det kan være dyrt, hvis du skal ud og have flyttemænd til at hjælpe, fordi du skal flytte over flere gange. Det kan faktisk tage rigtig meget af dit budget, fordi det ofte er ret dyrt, når du har professionelle på sagen. Men med en flyttecontainer kan du få det bedste af de professionelle – det er nemlig dem, der får flyttet din container, når du har skrevet til dem.

Flyttecontainer med mange muligheder

Når du vælger at investere i en lejecontainer, er der først og fremmest nogle ting, som du skal vælge. Du kan nemlig få dem i en række forskellige udformninger. Det kan være, at du har en garage eller maskinhal, hvor du kan stille din lejecontainer i. Så er det måske ikke helt nødvendigt at have et sikkerhedssystem, der er beregnet til at stå lige foran huset. Eller også er det de varme sommermåneder, hvor din container ikke vil blive udsat for regn eller frost. På dette tidspunkt kan du vælge en flyttecontainer uden isolering. Altså, skal du vælge:

  • Simpel eller avanceret sikkerhed
  • Isolering eller ingen isolering
  • Størrelse på containeren

Sammen med nogle professionelle kan du få at vide, hvor stor en container du skal bruge. Det handler selvfølgelig om, hvor mange flyttekasser du tænker, at du får brugt. Når du har valgt en container, flytter firmaet det bare ud på den adresse, som du har bedt om. Uanset om det er i Aalborg, Kolding eller Hjørring. Med en flyttecontainer er du godt udrustet til at flytte. Du kan få datoer til at passe, sådan at du roligt kan flytte til dit nye hjem. 

Flytninger på tværs af landet er oplagte til brug af en Flyttebox, eksempelvis til en flytning fra Jylland til Sjælland eller den anden vej. Her vil traditionelle flyttemænd blive dyre, da de sjældent vil kunne nå at læsse bilen, køre på tværs af landet, læsse af igen og køre hjem, indenfor køre-hviletiden. Og dermed bliver de nødt til at tage en overnatning på turen, hvilket gør flytningen noget dyr.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder