Står du over for en flytning, eller har du bare alt for mange ejendele og for lidt plads at opbevare dem på? Hvis det ene eller det andet er tilfældet, er løsningen ganske simpel. Et depotrum er nemlig for dig, der har brug for den ekstra plads til opbevaring, men som samtidig ønsker et sikkert rum til dine ting. Hvad enten du skal bruge meget plads eller lidt plads, er der mange muligheder for at finde lige præcis det rum, der passer til dig og dine behov. Simplere og nemmere bliver det ikke.

Depotrum for private

Behovet for ekstra opbevaringsplads kan opstå af mange forskellige grunde. Som privatperson kan det være, fordi du skal:

  • flytte fra et stort hus til noget mindre
  • ud og rejse et stykke tid og ikke ønsker at betale en husleje i perioden
  • har lejet din bolig ud til andre en tidsperiode og skal opbevare dine møbler et andet sted
  • har fået arvestykker, du endnu ikke har plads til
  • renovere din nuværende bolig

Lige meget hvad grunden er, kan du helt sikkert finde et boxrum eller et lagerrum, der matcher dine behov både i forhold til beliggenhed, pris og størrelse. Har du derfor brug for lidt eller meget plads er det muligt at finde den rigtige løsning til dig. På den måde skal du derfor hverken køre langt for at komme hen til dine ejendele, men du skal heller ikke betale store summer penge for lagerplads, du egentlig ikke har behov for. Depotrummene kan fås i forskellige størrelser, så du kun betaler for den plads, du skal bruge til opbevaringen af dine ejendele. Det at leje ekstra opbevaringsplads er derfor en fleksibel og nem løsning for de fleste privatpersoner.

Fordele ved at leje mere plads

Som privat er der flere fordele ved at leje et opbevaringsrum. Udover at du får mere plads derhjemme, er den vigtigste fordel nok, at du er sikker på, at dine ejendele er i trygge hænder. De fleste depotrum er nemlig videoovervåget. Du skal derfor ikke bekymre dig om indbrud eller udefrakommende, der roder i dine ting. Andre fordele, der er værd at tage med i overvejelserne, er:

  • Dine ejendele bliver opbevaret et tørt sted
  • Fleksible åbningstider og lejeperioder
  • Depotrummene findes i flere af Danmarks byer som for eksempel Aalborg, Aarhus, Kolding, Hjørring, Esbjerg og Odense

Det er derfor ikke så vigtigt, hvor du bor, da det vil være muligt at finde et sted forholdsvis tæt på dig. Derudover har de fleste depotrum enten fri adgang døgnet rundt, eller også kan du komme ind i dit depotrum fra tidlig morgen til sen aften. Du er dermed ikke afskåret fra dine ejendele, selv om de bliver opbevaret et andet sted. Du er i de fleste tilfælde heller ikke bundet af en bestemt lejeperiode, da de fleste steder tilbyder udlejning af opbevaringsrum uden binding og med en kort opsigelsesfrist. Herved er det ikke så vigtigt, hvorvidt du skal bruge rummet i en længere eller kortere periode.

Flyt billigt

Vil du læse mere om en billig flytning så klik her
https://www.boxit.dk/billig-flytning

Du finder flere metoder du kan flytte på og flere produkter som flyttekasser, flyttetæpper, bobleplast, bølgepap mm. som er velegnet i forbindelse med flytningen.

Skal du leje en af flyttetrailerne fra ovenstående link, kan de lade sig gøre i byerne Aarhus (Aarhus N, Risskov og Brabrand), Aalborg (Aalborg C og Aalborg Ø), Kolding, Nørresundby, Esbjerg, Hjørring og Odense.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder