Står du med en masse rod i hjemmet? Har du forsøgt at rokere på møbler og pyntedekorationer til ingen verdens nytte? Så har tanken om et depotrum sikkert strejfet dig. Hvis ikke du nænner at smide dine ting ud, så gælder det om at få dem opbevaret i stedet. Så kan de passe sig selv, og du slipper for at skulle på lossepladsen med en masse ting, som måske stadig har værdi for dig. Det kan især være praktisk med et depotrum, hvis du f.eks. ikke har adgang til et loft eller et kælderværelse, hvor du ellers har plads til opbevaring.

Opmagasinering i depotrum

Den nemmeste løsning for mange er depotrummet. Her har du mulighed for at leje et stort lokale, hvori du kan opmagasinere dine ejendele. Hvad enten det er møbler eller nips, så er der plads til det hele her. Hvis du udnytter pladsen smart, kan du især spare penge ved at kunne nøjes med et enkelt depot. Derudover har depotrum den fordel, at de også giver dig tryghed. De er nemlig overvåget langt de fleste steder i landet, og de bliver desuden låst således, at kun du kan komme ind i depotet.

Et depotrum giver dig også muligheden for at hente dine ting igen på et senere tidspunkt, hvis du får brug for dem. Det kan du ikke, hvis du har smidt dem ud. Derudover kan du være sikker på, at et depotrum sørger for, at dine møbler og andre ejendele står behageligt og sikkert, så det ikke påvirkes af vind og vejr, som kan være tilfældet ved opbevaring på f.eks. loftet i et hus. Depotrum kan findes i flere byer i landet, heriblandt Aarhus, Aalborg, Odense og mange flere.

Opbevaring i hjemlige rammer

Hvis du ikke har lyst til at bruge hverken penge eller tid på at leje et depotrum og aflæsse dine møbler, så kan du også opbevare dine ting derhjemme. Hvis du har et skur eller en garage, kan du snildt bruge disse til opbevaring. Her gælder det især om at udnytte pladsen smart, så du får alting ind at stå. Ellers risikerer du at måtte udelade noget, som i værste fald skal smides ud i stedet.

Fordelen ved opbevaring i garage eller skur kontra depotrum, er at disse hjemlige rammer er både billigere at have med at gøre samt lettere at tilgå. Du sparer både penge på depot-leje samt transporten til depotet, fordi disse lokaler ligger lige i baghaven. Du bør dog være opmærksom på, at opbevaring i garage eller skur kan være påvirket af svingende temperaturer og luftfugtighed. Dette kan i værste fald have konsekvenser for dine opbevarede ejendele, og du risikerer, at disse bliver beskadiget, hvis ikke garagen eller skuret er tæt for vind og vand.

Ulempen ved opbevaring i garagen kan være at gulvet er lavet uden at tage højde for optrængende fugt. Består gulvet af betonfliser lagt uden fugtspærre, vil der kunne trække fugt op der ødelægger det opbevarede hvis det står direkte på gulvet.

Hvad enten du vælger depotrum eller opbevaring i garage og skur, så bør du dog altid lægge en plan for, hvordan du vil opbevare dine ting. Med god planlægning kommer du langt, og du kan spare dig selv for en masse besvær.

http://hobbyhullet.dk/

Kolding, Esbjerg, Fåborg, Aalborg, Randers, Odense eller Hjørring?


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder