Om du bor i en lejlighed i Kolding, Aarhus, Aalborg eller Odense, så kender du helt sikkert til det med, at du ikke har særlig meget plads. Måske er du endda begyndt at overveje, om du skal flytte i et hus, så du har plads til alle dine ting. Men hvis du elsker at bo i lejlighed og din eneste grund til at flytte er mere plads, så findes der faktisk en lang bedre mulighed. Du kan få et opbevaringsrum, hvor du kan have alle de ting, som du ikke hele tiden benytter.

Da du bor i en lejlighed, så ville vi benytte muligheden for opbevaring i langt højere grad end normalt. Derfor er det en god idé at finde et sted tæt på dig selv til en god og billig pris. Det betyder ikke, at du behøver at finde et sted, som du bor i gåafstand fra. Hvis du har mulighed for at cykle derhen, eller hvis du har en bil, så er det hele i orden. Du bør fokusere på, hvor lang tid det tager at komme derhen.

På den måde kan du opbevare alt det, som du bruger en gang om året og det, som du benytter nogle gange. Det kan f.eks. være:

  • Din værktøjskasse.
  • Dit vintertøj.
  • Dit sommertøj.
  • Alt til sommerferien.
  • Alt til stranden.

Du kan fortsætte listen i lang tid og det bringer os til næste punkt. For hvordan sørger du for, at du kan finde alt, når du skal bruge det.

Hemmeligheden til god opbevaring er orden

Ofte er der ingen grund til at få et stort opbevaringsrum, da det i langt højere grad handler om, hvordan du vælger at opbevare alle dine ting.

Alt det, som du ikke bruger ofte, skal du opbevare bagerst i opbevaringsrum. Men ting som du ofte benytter, eller i hvert fald skal have hurtigt adgang til vil vi anbefale dig, at du har forrest i dit opbevaringsrum. Her tænker vi på din værktøjskasse. For det kan godt være, at du kun benytter den en gang om året. Men det er svært at vide på forhånd, da du skal bruge en værktøjskasse, når noget går galt, eller du skal hænge et billede op.

Derfor er det en god idé, at du har hurtigt adgang til din værktøjskasse, så vi ville vælge at placere den yderst. På denne måde kan du opdele alt. Vintertøj bør du vakuumpakke, så det fylder mindre og så bør du pakke det ned i flyttekasser. Skriv vintertøj på, så du hurtigt ved, hvor du finder det henne.

Ellers ender du med at skulle åbne alle dine flyttekasser og det kommer til at være irriterende. I første omgang tænker du, at du let husker det hele, men det kommer du ikke til, fordi der kan gå et år mellem, at du skal benytte dit vintertøj eller dit tøj til din næste sommerferie.

Du bliver glad for at opdele alt på en måde, hvor du kan kigge på din kasse og så ved du, hvad den indeholder.

Kommer du et stykke nordvest for Kolding, finder du Herning, hvor opbevaringsplads ikke altid er lige så nemt at finde som det er i Kolding.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder