Det er altid en stor opgave at skulle flytte, da der er så mange ting, der skal være styr på og en kæmpe stor praktisk udfordring i fysisk at skulle flytte sine ting fra det gamle hjem til det nye. Det er for det meste ikke noget, de fleste nyder at gøre, men når først man er på plads i det nye hjem, er det pludselig det hele værd.

Der er altså mange ting, du skal have styr på, når du skal flytte, og det vigtigste er, at du har en plan for din flytning, så du ved helt præcist hvad der skal ske.

Det er også en rigtig god idé, hvis du sørger for at rydde op i dine ting, inden du begynder at pakke dine flyttekasser, for det er dumt at transportere noget over i din nye bolig, som du ikke ønsker at beholde – det smarteste her er at smide det ud med det samme.

Skal du hyre et flyttefirma?

Det er altid et af de helt store spørgsmål, om du skal hyre et flyttefirma, når du skal til at flytte. Det er naturligvis den billige løsning blot at sørge for at flytte selv, men det er meget nemmere for dig, hvis du bare hyrer nogle professionelle til at klare alle de tunge løft.

Hvis du skal flytte langt væk – eksempelvis fra Aalborg til Kolding – så er det en god idé at hyre et flyttefirma, da de vil kunne klare alle dine møbler og flyttekasser ad én omgang, hvor du ofte ville skulle køre flere gange, hvis du skulle stå for din flytning selv.

Det er altså penge, der er godt givet ud, da du får nogle professionelle ud, der har prøvet at flytte et hav af gange før, og derfor kan gøre det meget nemmere for dig, så du kan fokusere på noget andet.

Sådan skal du pakke dine flyttekasser

Det er nødvendigt, at du pakker alle dine ting i flyttekasser, når du skal til at flytte. Det er den smarteste måde at få transporteret alle dine mindre genstande hen til dit nye hjem, hvor store møbler som seng og sofa blot kan komme direkte ind i flyttebilen.

Når du skal pakke dine flyttekasser, er det en god idé både at få senior og junior kasser, så du har både store og små flyttekasser, du kan pakke forskellige ejendele i.

Det vigtigste er, at du sørger for ikke at overfylde dine flyttekasser, og at du sørger for både at putte tunge og lette ting i dem alle, med de tungeste ting nederst i kasserne.

Derudover bør du altid sortere dine flyttekasser efter rum, således at der kun er produkter fra dit køkken i de kasser, der er markeret med ”køkken”.

Det gør det også meget nemmere for dine flyttemænd at placere kasserne korrekt i dit nye hjem, så selve udpakningen bliver meget nemmere for dig, når du har fået flyttet både møbler og flyttekasser ind i din nye bolig.

Mere om flytning med flyttecontainere


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder