Det er en god idé at vælge et ekstern lagerrum til at opbevare sine dæk. Men mange er i tvivl om, hvordan de bedst vælger et sted, så det vil vi hjælpe dig med i dette indlæg, eller du kan se 32 råd om dækopbevaring her.

Det behøver ikke være besværligt med opbevaring af dæk, hvis du tænker over, hvad du foretager dig.

Du bør stille følgende spørgsmål til det firma, hvor du overvejer at opbevare dine dæk:

  • Har I skiftende varme om sommeren og vinteren?
  • Hvad gør I for at passe på mit rum?
  • Hvad er jeres forslag til at opbevare dæk?
  • Har I ventilation?

Disse spørgsmål kan du bruge, uanset om du leder efter opbevaring i Kolding, Hjørring, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense eller et andet sted. Det er vigtigt, at du finder et sted, hvor de ved, hvad de laver, for ellers kan du risikere, at dine dæk går i stykker.

Derfor skal du vælge et godt sted til opbevaring

Dæk skal opbevares køligt og uden sollys. Desuden må der ikke være fugtigt i rummet, da det kan ende med at skade dine dæk og i sidste ende, risikerer du, at der kommer revner i dine dæk.

Hvis der først kommer revner i dine dæk, bliver du nødt til at købe nogle nye. Så har du både betalt for dækopbevaring og for at købe nye dæk. Det skal du undgå og det er grunden til, at du skal opbevare dine dæk ordentligt.

Det er op til dig, om du vil opbevare dem derhjemme eller på et eksternt lagerrum. Begge dele kan være fine løsninger. Problemet ved at opbevare sine dæk derhjemme er ofte, at du ikke gider have dem opbevaret i et køligt rum. Så du smider dem op på loftet og når det bliver tid til at bruge dem igen, finder du ud af, at der er kommet revner i dem.

Loftet er et dårligt sted at opbevare dæk, da der bliver utroligt varmt deroppe, når solen skinner på dit tag. Så det er et sted, der er alt andet end køligt.

Skal sommerdæk og vinterdæk opbevares ens?

Som sådan ja. Hvis du vælger et eksternt lagerrum, kan det være en god idé at pakke dem ind enkeltvis, så dine dæk ikke er i kontakt med hinanden. På den måde undgår du, at de smitter af på hinanden og der er mindre risiko for, at der kommer fugt i dem.

Det burde dog ikke være nødvendigt, hvis du har valgt et ordentligt lagerrum til dine dæk. Husk at det er en god idé at opbevare dem i lodret stilling og du bør gøre dem rent, inden du sætter dem til dækopbevaring.

På den måde er du sikker på, at der ikke sker noget med dine dæk og du behøver ikke skifte dem foreløbig. Det skulle gerne være sådan, at du først skal købe nye dæk, fordi de er blevet slidt pga. kørsel.

Derfor er det en god idé at vælge et godt sted til dækopbevaring.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder