Det kan være hårdt at få gjort sit speciale færdigt til tiden, derfor er der mange, som vælger at få en specialeplads, når de skal være færdig. Men hvis du vil have et på et universitet, kan det ofte være umuligt at få og det er ikke sikker, at du bor lige ved siden af universitetet, da du er ved at gøre dig selv klar til voksenlivet.

I stedet kan et kontorfælleskab være en oplagt mulighed, da det også giver dig mulighed for at få et indblik ind i selvstændiges liv. Det kan endda være, at du ender med at blive tilbudt et job, eller selv vælger at blive selvstændig. Der sker altid muligheder med kontorleje, så vi kan anbefale, at du griber denne mulighed.

Der er mange fordele forbundet med et kontorfælleskab. Blandt nogle af disse kan anbefales:

  • Du får en fast skriverutine.
  • Du møder nye mennesker.
  • Du får øget motivation.

Du bliver færdig før tid

Det er meget almindeligt, at man bliver færdig før tid med ens speciale, når man vælger at finde et kontor til leje. Hvis du kan koncentrere dig, vil vi anbefale, at du vælger et kontorfælleskab og ikke et lukket kontor. Det er langt lettere at møde andre mennesker, når du er en del af et kontorfælleskab.

Det er også grunden til, at mange godt kan lide et lukket kontor, fordi de føler, at mange snakker til dem på et åbent kontor. Det er klart, at nogle selvstændige snakker mere end andre, da det kommer an på den branche, som de er en del af. Det kan være hårdt for dig, hvis du skal skrive speciale og de er sælgere.

Derfor er det altid vigtigt, at du spørger lidt ind til, hvem der ellers arbejder der. Du har mulighed for at finde et kontorfælleskab i en række byer, herunder Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg og Odense. Det gode er, at du ofte får det til en billig og god pris, så du kan ligeså godt gøre det.

Det er altid godt at netværke

Selvom du bare skriver speciale, bør du stadigvæk prøve at indgå i et fælleskab med alle de andre på dit kontorfælleskab. Ofte vil der blive holdt fredagsbar eller foredrag. Når du kommer til dem, bliver det også rarere for dig at være på kontor.

På den måde oplever du langsomt, at din produktivitet stiger, fordi du godt kan lide at være der. Samtidig bliver det også lettere for dig at få et arbejde bagefter.

Både fordi der altid er nogen, som mangler lige præcis det, som du kan. Men også fordi at der helt sikkert er nogen på dit kontorfælleskab, som har en ven, som lige har den stilling, som du søger. Derfor er det en god idé at komme væk hjemmefra, da du aldrig møder nogen derhjemme.

Du kan ligeså godt lære, at verden foregår ude blandt andre mennesker. Så start din karriere med at tage på et godt kontorfælleskab.

Find kontorfællesskab hos Escot der jævnligt udlejer ledige kontorlokaler i kontorfællesskaber.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder