Der kan være flere grunde til, at en virksomhed har brug for at finde et kontor til leje. Som regel sker det, når virksomheden tager fart og vokser, men andre grunde som for eksempel det at få en fin adresse kan også være tilfældet. Uanset grunden, er det muligt at finde plads til din virksomhed på et kontorhotel. Priserne på sådan et hotel varierer meget, og der er ofte en billigere pris at hente, hvis du kan bruge et hotel i en af Danmarks mindre byer. Du kan for eksempel kigger i:

  • Esbjerg
  • Kolding
  • Hjørring

Vil du derimod gerne have kontorlokale i en større by, er Aarhus, Aalborg og Odense også gode muligheder. Ved de enkelte kontorhoteller kan du få et lokale, der passer til din virksomheds behov.

Mange kontorhoteller byder i dag på flere kontormuligheder

I tråd med almindelige feriehoteller, hvor du som gæst checker ind på dit eget værelse, vil du på et kontorhotel typisk få lukkede kontorer til din virksomhed, men andre typer af kontorer kan også fås på mange hoteller efterhånden. Kontormulighederne er derfor:

  • Lukkede kontorlokaler
  • Faste pladser
  • Fleksible pladser

Hver kontortype har visse fordele, og det gælder derfor for dig om at finde den kontortype, der passer bedst til din virksomheds behov og ønsker. Med de tre muligheder, kan du få den kontorleje, du har brug for til din virksomhed.

Få sparing med de andre virksomheder – du kan eksempelvis være heldig at komme til at dele kontorområde med en statsautoriseret revisor https://www.bedre-raadgivning.dk/statsautoriseret-revisor/ som kan hjælpe dig med nye kunder, hvis du netværker godt, eller som du kan søge råd hos i middagspauserne eller lignende.

Et lukket kontorlokale

Et lukket kontorlokale er et kontorlokale, hvor I kan lukke og åbne døren ind til kontoret efter jeres behov. Herved minder det meget om et almindeligt erhvervslejemål. Ved at kunne lukke en dør, bliver det blandt andet muligt for din virksomhed at holde møder i kontorlokalerne, ligesom at I ikke behøver at tage hensyn til andre på hotellet i forhold til støj. Der er dermed flere fordele ved et lukket kontor. En ulemper kan derimod for nogle være, at det er sværere at få kontakt med andre lejere med en lukket dør. Det er selvfølgelig først og fremmest en ulempe, hvis din virksomhed sørger et socialt og professionelt forhold til andre på hotellet.

Er faste pladser en mulighed for din virksomhed?

Faste pladser er derimod i flere kontorhotellers tilfælde en del af et åbent kontormiljø. Her kan enkeltpersoner eller mindre virksomheder leje sig ind på en fast arbejdsplads. Med et mere åbent arbejdsmiljø er det nemmere at komme hinanden ved, men samtidig kan det være generende ikke at have muligheden for at lukke en dør.

Lej en fleksibel plads på et kontorhotel

Fleksible pladser er den sidste mulighed. Som navnet antyder, får du med en fleksibel plads ikke en fast arbejdsstation. Dog har du altid mulighed for at få en plads, ligesom at du stadig kan bruge faciliteterne som for eksempel mødelokalerne. Ulempen ved denne form for kontorplads er, at du hver dag skal tage dine arbejdsting med dig, når du forlader pladsen. Samtidig kan det også være svært at få et netværk med de andre lejere, da I kan være der på forskellige tidspunkter.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder